Domov | Kontakt | Natisni  | English   Trenutno niste prijavljeni | Nov uporabnik
Sorodni portali
POTRJEN akcijski načrt
SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo

Delovna skupina državnih sekretarjev za izvajanje Slovenske strategije pametne specializacije (DSDS S4) je 7. julija 2017 potrdila Akcijski načrt SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo.
Vabilo k pristopu v članstvo
SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo

Postanite del strateškega razvojnega partnerstva SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo s pristopom v članstvo.
Novi poenostavljeni članski paketi TECES 2016

S ciljem enostavnejše odločitve oblike sodelovanja partnerja s TECES smo poenostavili članske pakete ter z njimi povezanimi storitve in ugodnosti. Sedaj so možni samo trije članski paketi; BASIC, ADVANCED in PREMIUM.

Zadnjih 5 novih članov TECES
05.07.2016   BOSCH REXROTH d.o.o.
15.06.2016   UL FS, KES
14.06.2016   TECOS
07.06.2016   ŠPICA International d.o.o.
06.06.2016   UM FE
 
Člani TECES

TECES
Pobreška cesta 20
2000 Maribor, Slovenija

T: +386 2 333 13 50
E: info@teces.si
W: www.teces.si

Domov :: Dogodki/Obvestila :: Obvestila :: Obvestilo Natisni

TECES nagrajen z bronasto oznako za odličnost v managementu »Cluster Management Excellence Label BRONZE – Striving for Cluster Excellence«

4. december 2014, vir TECES

Kliknite za ogled večje slike (81,0 KB) TECES, ki s svojimi mrežami nastopa kot grozd (cluster) organizacij, je na podlagi primerjalne analize prejel bronasto oznako za odličnost pri kakovosti vodenja in upravljanja grozda.

Sodelovali smo pri »benchmarking« analizi, ki je primerjala izbrane grozde s sorodnimi grozdi v EU. Na podlagi primerjalne analize je vodstvo TECES pridobilo pregled nad lastnimi prednostmi, slabostmi in predvsem priložnostmi za nadaljnji razvoj v smeri odličnosti poslovanja in razvoja storitev za svoje mreže.

Primerjalni analizi je 04.12.2014 sledila še poglobljena delavnica s slovenskimi grozdi, ki jo je vodil Thomas Laemmer-Gamp, direktor ESCA (www.cluster-analysis.org). Fokusirana delavnica je vodila do skupnega spoznanja, da je obstoječe poslovne modele grozdov potrebno posodobiti.

Iz trenutnega "lova za projekti" je potrebno tvoriti trajnostno krovno strategijo. Le to predstavlja model, ki se osredotoča na dolgoročno kontinuirano sodelovanje mrež s skupno vizijo.

V sklopu primerjalne analize, izvedene s strani VDI/VDE, Nemčija, je bronasto oznako za odličnost v managementu pridobilo 5 slovenskih grozdov, ki izkazujejo zmožnost čez-sektorskega in internacionalnega povezovanja z namenom spodbujanja inovacijskega potenciala svojih mrež:

TECES izpostavlja sodelovanje s partnerji projekta Poly4Emi, kot odličen primer dobre prakse. Ta nakazuje zmožnost in željo akterjev po preseganju regionalnih in nacionalnih okvirjev, z namenom oblikovanja trajnostno naravnanih programov vzpodbujanja inovacijskega potenciala.

Povezane novice:

 
        TECES Bronze Label Certificate.pdf (78,0 KB)
 
Prijava uporabnika
Uporabnik
Geslo
 
Pozabljeno uporabniško ime in/ali geslo - pozabljeno
Nov uporabnik - registracija 
»Stremimo k odličnosti«

TECES nagrajen z »Cluster Management Excellence Label BRONZE – Striving for Cluster Excellence«
Sledite nam

Domov | Kontakt | Natisni  | English © 2001-2015 TECES. Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Varovanje zasebnosti | Nivoji dostopa