Izobraževanje: Akademija Upravljalec družbenih omrežij

Vabimo vas na izobraževanje Upravljalec družbenih omrežij, ki bo potekalo od 4. marca do 10. aprila 2020 v Ljubljani, v prostorijh GZS. Namen programa je celovito in praktično usposabljanje za učinkovito upravljanje družbenih omrežij. Program je prvenstveno namenjen podjetjem/poslu, zato je zasnovan tako, da najprej umesti družbena omrežja v celovito marketinško-prodajno strategijo in splošno delovanje podjetja, nato da temeljit vpogled v lastnosti delovanja vsake od večjih relevantnih platform družbenih omrežij, primernosti uporabe za različne poslovne cilje, razpoložljivo metriko in vsebinsko/upravljavske specifike.

V sodelovanju z organizatorjem omogočamo vsem udeležencem iz vrst članov TECES / SRIP PSiDL znižanje stroška udeležbe v okviru skupne udeležbe na dogodku.

Supported by TECES EN

Komu je dogodek namenjen

Program je prvenstveno namenjen podjetjem/poslu, zato slušatelji vzporedno pripravljajo svoj končni izdelek, ki je pogoj za pridobitev certifikata.

Program

Program izobraževanja sestavljajo vrhunski predavatelji iz poslovnega domačega in mednarodnega okolja.

Podroben program dogodka si oglejte na spletni strani izobraževanja.

Prijava

Prijavo na dogodek izvedite na spletni strani organizatorja izobraževanja (kot opombo dodati kodo TECES). Zaradi lažjega usklajevanja skupne udeležbe in podpore nas OBVEZNO obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Opozorilo

TECES ne odgovarja za pravilnost vsebin in morebitne spremembe programa s strani organizatorja. Za to je potrebno slediti uradno spletno stran dogodka.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 04.03.2020 16:30
Zaključek dogodka 10.04.2020 16:00
Cena -30% člani TECES / SRIP PSiDL
Lokacija Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana

Vstopnice za dogodek

Vrsta pristopnine Cena
Redna cena za pravne osebe, zadnji dan za prijavo je 1.3.2020

- 30% člani TECES/SRIP PSiDL

1,390.00€
Cena za pravne osebe, hitra prijava do 20.01.2020

- 30% člani TECES/SRIP PSiDL

990.00€

Načrt lokacije

Objave


logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.