Izobraževanje: Blokovne verige in Bitcoin

Vabimo vas na izobraževanje Blokovne verige in Bitcoin  v izvedbi Laboratorija za telekomunikacije, Fakultete za elektrotehniko Ljubljana, ki bo 20. novembra 2019 v prostorih fakultete. Zadnjih nekaj let je bila opazna rast vrednosti in inoviranje na področju kriptovalut, predvsem Bitcoina. Na delavnici boste preverili tehnične in ne-tehnične vidike, zakaj je ta tako zanimiv za številne uporabnike, inovativne podjetnike in investitorje.

V sodelovanju z organizatorjem omogočamo vsem udeležencem iz vrst članov TECES / SRIP PSiDL znižanje stroška izobraževanja na dogodku v okviru aktivnosti trajne podpore razvoju kadrov članov.

Supported by TECES EN

Komu je namenjeno

 • svetovalcem, tehničnim vodjem in odločevalcem v finančnih organizacijah,
 • načrtovalcem konvergenčnih aplikacij in storitev,
 • poslovnim arhitektom in projektnim navigatorjem,
 • navdušencem, ki se s to tematiko šele spoznavajo

Ključno področje

digitalizacija, blokovne verige

Pridobljena znanja

Namen delavnice je spoznati osnovne tehnične in ne-tehnične okvire bitcoina in kriptovalut ter možnosti uporabe teh v realnem svetu. Po zaključku boste pridobili:

 • Razumevanje blokovnih verig
 • Pregled nad delovanjem in implikacijami kriptovalut (bitcoin, ethereum, ipd.)
 • Razumevanje pametnih pogodb
 • Pregled nad možnimi prihodnjimi aplikacijami blokovnih verig

Vsebina izobraževanja

 • Pregled kriptovalut, temeljne značilnosti bitcoina kot sredstva za plačilo, pregled storitev in infrastrukture
 • Temelji Blockchain tehnologije
 • Komercialna uporaba Blockchain tehnologij
 • Pametne pogodbe
 • Družbeni vidiki bitcoina
 • Obeti za prihodnost

Trajanje izobraževanja

 • 8 pedagoških ur

Prijava

Prijavo na dogodek izvedite na spletni strani izvajalca / organizatorja dogodka (dodati kodo TECES). Zaradi lažjega usklajevanja skupne udeležbe in podpore nas OBVEZNO obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Opozorilo

TECES ne odgovarja za pravilnost vsebin in morebitne spremembe programa s strani organizatorja. Za to je potrebno slediti uradno spletno stran dogodka.

Izvajalec

Laboratorij za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko (LTFE) ima dolgoletne izkušnje z razvojem, organizacijo in izvajanjem strokovnih usposabljanj za podjetja, organizacije in posameznike. V vseh letih svojega delovanja smo ustvarili bogat portfelj vsebin, izoblikovali širok krog kakovostnih predavateljev ter inštruktorjev in si nabrali številne izkušnje in reference.
Svoje poznavanje svetovnih telekomunikacijskih trendov in tehnologij redno prenašamo v slovenski prostor. Sami ali skupaj s partnerji, uglednimi tehnološkimi podjetji iz različnih področij, izvajamo različne izobraževalne aktivnosti. Programi, ki so po vsebini, zahtevnosti in trajanju prilagojeni naročnikom, zajemajo vse od osnovnih znanj iz informacijsko-komunikacijskih tehnologij, do najsodobnejših strokovnih, razvojnih in raziskovalnih tematik. Vrhunsko opremljeni laboratoriji ter preplet klasičnih in sodobnih multimedijskih metod učenja, v laboratorijih in prek spleta, omogočajo pridobitev kakovostnih znanj in praktičnih izkušenj na najrazličnejših področjih IKT.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 20.11.2019 8:30
Zaključek dogodka 20.11.2019 15:00
Cena -30% za člane TECES / SRIP PSiDL
Lokacija Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana

Vstopnice za dogodek

Vrsta pristopnine Cena
Redna cena 470.00€
Člani TECES / SRIP PSiDL

-30% za udeleženca iz članov TECES / SRIP PSiDL

329.00€

Načrt lokacije

Objave


logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.