Strokovni seminar: Trajnostni in trajni zaščitni ovoj stavbe - januar 2020

Vabimo vas na brezplačni strokovni seminar "Trajnostni in trajni zaščitni ovoj stavbe", ki ga skupaj s podjetjem FIBRAN d.o.o., članom SRIP PSiDL, organiziramo 23. januarja 2020 v Mariboru, Vetrinjski dvorec. Pridobili boste znanje, ki je potrebno za načrtovanje in gradnjo trajnega ter učinkovitega ovoja stavbe s poudarkom na kritičnih konstrukcijskih sklopih skoraj-nič energijskih stavb.

Izobraževanje poteka poteka s podporo TECES / SRIP PSiDL v okviru aktivnosti trajne podpore razvoju kadrov članov.

Supported by TECES EN


Komu je namenjeno 

Arhitektom, gradbenikom in drugim strokovnjakom v vlogi projektanta, nadzornega, investitorja in izvajalca gradbenih del. 

Pridobljena znanja

Znanje, ki je potrebno za načrtovanje in gradnjo trajnega in učinkovitega ovoja stavbe s poudarkom na kritičnih konstrukcijskih sklopih skoraj-nič energijskih stavb. Naučili se bodo izbrati sestave, rešitve in sloje z lastnostmi glede na zahteve ali okoliščine, katerim je stavba podvržena.

S seminarjem boste pridobili:

  • 2 KT pri IZS (pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev)
  • 3 KT pri ZAPS (člani ZAPS  za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev)

Vsebina izobraževanja

  • Gradnja brez toplotnih mostov
  • Gradnja z učinkovitimi in trajnimi sistemi ovoja stavbe
  • Sisteme ovoja stavbe, ki združujejo funkcije
  • Znanje, ki se uporablja pri sodobnem ovoju stavbe (novi materiali, sloji ali sestave spremenijo dosedanje ukoreninjene sisteme, revolucija, kot pri avtomobilski industriji, ki pa jo mora obvladati mnogo večja množica strokovnjakov)
  • Katere “drobnarije”, do sedaj nepomembne stvari, so postale izjemno pomembne tako pri načrtovanju, nabavi kot pri izvajanju? Ali “prehodna obdobja” puščamo v nedogled, ali poostrimo izobraževanje na vseh nivojih in potem izvajamo strokovne in ne le birokratske kontrole?
  • Sanacije stavbe – križ naš jutrišnji! (pasti nepopolne toplotne sanacije)

Podroben program je dostopen na uradni strani dogodka izvajalca.

Prijava

Prijavo na dogodek izvedite na spletni strani izvajalca / organizatorja dogodka (dodati kodo TECES). Zaradi lažjega usklajevanja skupne udeležbe in podpore nas OBVEZNO obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Opozorilo

TECES ne odgovarja za pravilnost vsebin in morebitne spremembe programa s strani organizatorja / izvajalca. Za to je potrebno slediti uradno spletno stran dogodka.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 23.01.2020 10:00
Zaključek dogodka 23.01.2020 14:30
Prijave možne do 22.01.2020
Cena dogodek je brezplačen
Lokacija Vetrinjski dvor, Maribor

Načrt lokacije

Objave


logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.