Panožni profili

pen

  • Produktni vodja:Produktni vodja je odgovoren za številne vidike proizvodnje, od analiziranja trgov in konkurenčnih izdelkov, razvijanja in predstavljanja strategij produktov, do nastopanja na trgu in navezovanju stikov s kupci. Pri zagotavljanju donosnosti in rasti produktov sodeluje z različnimi oddelki.

  • Razvojni strokovnjak:Razvojni strokovnjak razvija nove izdelke, sisteme in prototipe ter izboljšuje delovanje obstoječih. Je razvijalec zahtevne programske in strojne opreme, pripravlja razvojne in funkcionalne specifikacije za elektro in strojne rešitve ter izvajala testiranja produktov, rešitev, meritev in kalibracij.

  • Vodja oddelka/linijski: Profil linijske vodje je vezan na upravljanje sodelavcev navzdol in sprejemanje navodil in odgovornosti navzgor od nadrejenih, za kar nastajajo nove zahteve po spretnostih komuniciranja, vodenja ter optimizacije proizvodnih procesov.

  • Proizvodni delavec: Profil navkljub avtomatizaciji ne izginja, nastajajo nove zahteve ob prilagoditvah proizvodnih procesov v smeri višjih in zahtevnejših znanj ter razvoja kompetenc večopravilnosti, samoiniciativnosti ter oblikovanja predlogov in izboljšav iz narave dela.

  • Prodajni strokovnjak: Profil vključuje tako nabavnike v oskrbni verigi kot tudi samostojne prodajne profile, katerih naloge zahtevajo nova znanja na področjih prodajnih aktivnosti, koordinacije dela, naročanja in nabave blaga podjetja, povpraševanj, komunikacije s strankami, tehnične podpore kupcem, trendih na trgu del.

Objave

Kontakt

koc eei logo

Zunanji deležniki in splošna javnost, ki jih zanimajo dodatne informacije, lahko kontaktirajo Projektno pisarno KOC EEI 4.0 na KOC-elektroindustrija@teces.si

Kontaktni obrazec

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.
Več informacij o piškotkih na strani Sprejmem Ne sprejmem