ZAPOSLUJEMO: od (tehničnega) vodje projektov, organizatorja dogodkov, usposabljanj in promocije do vodje financ in računovodstva

Preverite prosta delovna mesta: vodje projektov različnih profilov in znanj, organizator dogodkov, usposabljanj in promocije, vodja financ in računovodstva.

V TECES so z novo pričetimi mednarodnimi aktivnostmi in pridobljenimi projekti v letu 2023 pred nami izjemni izzivi v domačem in mednarodnem okolju.

Želimo se okrepiti z novimi sodelavci ali sodelavkami, s katerimi bomo našim članom in partnerjem pomagali krepiti strateško razvojno sodelovanje, jih podpirali pri razvoju najnaprednejših tehnologij in produktov v podporo zelenemu prehodu in reševanju okoljskih in energetskih izzivov.

Ponujamo pestro delovno mesto v dinamičnem timu, kjer boste imeli priložnost sodelovati z vodilnimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji in raziskovalnimi organizacijami.

Vaše prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Razpis je odprt do zapolnitve načrtovanih delovnih mest.

 
Preverite prosta delovna mesta.

***

VIŠJI TEHNIČNI VODJA PROJEKTOV
(podpora nacionalnim in mednarodnim projektom)

Če predstavlja proces razvoja in inoviranja produktov za vas »malo malico«, imate ustrezne strokovne tehnične kompetence s področja zelenih tehnologij, energetske učinkovitosti, celostnega upravljanja z energijo, krožnega gospodarstva ali podobnih področij, ter želite imeti aktivnejšo vlogo pri strokovno tehničnem vodenju in usmerjanju projektov, je morda za vas zanimivo delovno mesto višjega tehničnega vodja projektov.

***

VIŠJI VODJA PROJEKTOV
(podpora nacionalnim in mednarodnim projektom)

Če vas zanima vodenje in koordinacija in podpora javno sofinanciranih nacionalnih in mednarodnih projektov razvoja novih produktov, kjer sodeluje več domačih in mednarodnih partnerjev, je morda za vas zanimivo delovno mesto višjega vodja projektov na področju podpore nacionalnim in mednarodnim projektom.

***

VIŠJI VODJA PROJEKTOV
(organizacija dogodkov, usposabljanj in promocija)

Če vas zanima organizacija, vodenje in koordinacija nacionalnih in mednarodnih dogodkov, priprava in izvedba izobraževanj in usposabljanj, celostna promocija in komunikacija preko spletnih portalov in socialnih omrežij TECES, je morda za vas zanimivo delovno mesto višjega vodja projektov na področju organizacije dogodkov, usposabljanj in promocije.

***

VODJA FINANC, RAČUNOVODSTVA IN KADROVSKIH ZADEV
(v manjšem zasebnem zavodu)

Če vas zanimajo številke, z veseljem preobračate prihodke in odhodke za pozitivno poslovanje, se vrtite med konti in stroškovnimi mesti, ter z užitkom preverjate ali so bila v javno financiranih projektih porabljena sredstva skladna napovedanim kategorijam stroškov, je morda za vas zanimivo delovno mesto vodja financ, računovodstva in kadrovskih zadev v manjšem zasebnem zavodu.

 

Dodatne informacije

Goran POTOČNIK ČERNE.:. E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .:. T: +386 2 333 13 53

Več o TECES

TECES spada z več kot dvajset leti delovanja med izkušenejše slovenske nosilce strateško razvojnih partnerstev in razvojnih projektov na področju zelenih tehnologij in energetsko učinkovitih rešitev.

Našim članom in partnerjem pomagamo krepiti strateško razvojno sodelovanje z drugimi podjetji in raziskovalnimi organizacijami, jih usmerjamo ter podpiramo pri razvoju najnaprednejših tehnologij in produktov za globalni trg.

Z novo pričetimi mednarodnimi aktivnostmi in pridobljenimi projekti skupaj z drugimi slovenskimi partnerji in podporo Ministrstva za obrambo RS (MORS) prevzemamo mednarodno vodilno koordinacijsko vlogo pri pripravi smernic, razvoju in uvajanju energetsko učinkovitih produktov in rešitev za energijsko učinkovite in samozadostne premestljive kampe za dvojno rabo.

Zaposlitev prinaša izjemno priložnost seznanjanja s trendi in tehnologijami in sodelovanja pri razvoju energetsko učinkovitih produktov in rešitev v podporo celostnemu upravljanju z energijo (električne naprave in mehatronski sistemi, obnovljivi viri energije, upravljanje pametnih stavb, sistemi za (so)proizvodnjo, distribucijo, upravljanje, hrambo in rabo energije…) in krožnega gospodarstva (materiali, odpadki…).

TECES je tudi (so)ustanovitelj in koordinator Slovenskega partnerstva za energijo in okolje na obrambnem področju – SiEnE, ustanovljenega s strani TECES in Ministrstva za obrambo RS (MORS) v letu 2020, in (so)ustanovitelj ter vsebinski koordinatorj Strateško razvojno-inovacijskega partnerstva Pametne stavbe in dom z lesno verigo.

 • »Na področju komponent smo igralci na globalnem merilu – z motorji, s komponentami za električne stroje in močnostnimi pretvorniki, se znamo umestiti v praktično čisto vse globalne vrednostne verige. Smo igralci pri velikih globalnih znamkah. Partnerji Preberite več
  mag. Matjaž Čemažar Predsednik uprave Domel Holding d.d. in predsednik Sveta zavoda TECES, član Upravnega odbora SRIP PSiDL
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.