25.07.2023

ZAPOSLUJEMO IZKUŠENE strokovno tehnične (eksperte) in vodje (koordinatorje) projektov

Preverite prosta delovna mesta: VIŠJI TEHNIČNI VODJA PROJEKTOV (EKSPERT) in VIŠJI VODJA (SAMOSTOJNI KOORDINATOR) PROJEKTOV.

Z novo pridobljeno mednarodno vlogo TECES, novo pričetimi nacionalnimi in mednarodnimi aktivnostmi ter pridobljenimi projekti (EDF-2021-INDY, EDF-2021-NOMAD, HibroM, PamPIK2...) so pred nami izjemni izzivi v mednarodnem okolju.

Želimo se okrepiti z izkušenimi sodelavci ali sodelavkami, s katerimi bomo našim članom in partnerjem pomagali krepiti strateško razvojno sodelovanje, jih podpirali pri razvoju najnaprednejših tehnologij in produktov za reševanje izzivov zelenega prehodu in reševanja okoljskih ter energetskih izzivov.

Imate znanje in izkušnje z vodenjem in koordinacijo projektov razvoja novih produktov? Želite sodelovati pri razvoju tehnologij in rešitev v podporo zelenemu prehodu in reševanju okoljskih in energetskih izzivov? Vas zanima razvoj in uvajanje energetsko učinkovitih produktov in rešitev za uporabo tako na civilnem kot obrambnem področju (dvojna raba)? Vas zanima povezovanje slovenskih in mednarodnih partnerjev pri iskanju sinergij razvojnega sodelovanja?

Ponujamo pestro delovno mesto v dinamičnem timu, kjer boste imeli priložnost sodelovati z vodilnimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji in raziskovalnimi organizacijami.
Vaše prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Razpis je odprt do zapolnitve načrtovanih delovnih mest.

 
Preverite prosta delovna mesta.

***

VIŠJI TEHNIČNI VODJA (EKSPERT) PROJEKTOV / SENIOR TEHNICAL PROJECT MANAGER
(nacionalni in mednarodni razvojni projekti večih partnerjev)

Če poznate proces razvoja in inoviranja produktov, imate ustrezne strokovne tehnične kompetence, želite imati aktivnejšo vlogo pri pripravi tehnično strokovnih vsebin, usmerjati partnerje in projekte ter sodelovati v skupnem razvoju izdelkov s področja zelenih tehnologij, energetske učinkovitosti, celostnega upravljanja z energijo, krožnega gospodarstva ali podobnih področij, je morda za vas zanimivo delovno mesto višjega tehničnega vodja projektov (eksperta).

***

VIŠJI VODJA (KOORDINATOR) PROJEKTOV / SENIOR PROJECT MANAGER (COORDINAOR)
(nacionalni in mednarodni razvojni projekti večih partnerjev)

Če vas zanima vodenje in koordinacija in podpora nacionalnih in mednarodnih projektov skupnega razvoja novih produktov, uživate v povezovanju in koordinaciji partnerjev, poznate princip delovanja javno sofinanciranih projektov iz nacionalnih ali mednarodnih virov, kjer sodeluje več domačih in mednarodnih partnerjev, je morda za vas zanimivo delovno mesto višjega vodja (samostojnega koordinatorja) projektov na področju podpore nacionalnim in mednarodnim projektom.

***

 

Dodatne informacije

Goran POTOČNIK ČERNE.:. E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .:. T: +386 2 333 13 53

Več o TECES

TECES spada, z več kot 23. leti delovanja, med izkušenejše slovenske nosilce strateško razvojnih partnerstev in razvojnih projektov na področju zelenih tehnologij in energetsko učinkovitih rešitev.

Našim članom in partnerjem pomagamo krepiti strateško razvojno sodelovanje z drugimi podjetji in raziskovalnimi organizacijami, jih usmerjamo ter podpiramo pri razvoju najnaprednejših tehnologij in produktov za globalni trg.

Z novo pričetimi nacionalnimi in mednarodnimi aktivnostmi in pridobljenimi projekti skupaj z drugimi slovenskimi partnerji in podporo Ministrstva za obrambo RS (MORS) prevzemamo mednarodno vodilno koordinacijsko vlogo pri pripravi smernic, razvoju in uvajanju energetsko učinkovitih produktov in rešitev za energijsko učinkovite in samozadostne premestljive kampe za dvojno rabo.

Zaposlitev prinaša izjemno priložnost seznanjanja s trendi in tehnologijami in sodelovanja pri razvoju energetsko učinkovitih produktov in rešitev v podporo celostnemu upravljanju z energijo (električne naprave in mehatronski sistemi, obnovljivi viri energije, upravljanje pametnih stavb, sistemi za (so)proizvodnjo, distribucijo, upravljanje, hrambo in rabo energije…) in krožnega gospodarstva (materiali, odpadki…).

TECES je tudi (so)ustanovitelj in koordinator Slovenskega partnerstva za energijo in okolje na obrambnem področju (SiEnE), ustanovljenega s strani TECES in Ministrstva za obrambo RS (MORS) v letu 2020, in (so)ustanovitelj ter vsebinski koordinatorj Strateško razvojno-inovacijskega partnerstva Pametne stavbe in dom z lesno verigo.

Načrtovani dogodki

Trenutno ne prirejamo dogodkov.
 • »Na področju komponent smo igralci na globalnem merilu – z motorji, s komponentami za električne stroje in močnostnimi pretvorniki, se znamo umestiti v praktično čisto vse globalne vrednostne verige. Smo igralci pri velikih globalnih znamkah. Partnerji Preberite več
  mag. Matjaž Čemažar Predsednik uprave Domel Holding d.d. in predsednik Sveta zavoda TECES, član Upravnega odbora SRIP PSiDL
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.